La visita a la nostra Cooperativa és obligada tant des del punt de vista arquitectònic (és la setena meravella de Catalunya) com des del punt de vista històric i vitivinícola de la Terra Alta.

La visita de la Cooperativa t’ajudarà a entendre millor el procès de creació del vi i l’oli i et transportarà a principis del segle XX, quan un grup de famílies gandesanes van unir-se per tornar a elaborar vi i oli amb mètodes innovadors i de qualitat i per no haver de fugir del territori. La història de la Cooperativa és la història de tot un poble, una història de superació i feina ben feta: de mimar el producte durant tot l’any durant més de cent anys i d’elaboració excel·lent de vi i d’oli. 

Aquestes desembre i gener et proposem 5 maneres de visitar la nostra Cooperativa perquè ens coneguis a fons: 


1. Visita Standard 

Visita el celler modernista amb la nostra guia Marta Vallespí i tasta els nostres productes. Preu estàndard: 12€ / persona (amb tast de 3 vins). Preu estàndard Plus: 18€ / pers. (amb tast de 8 vins joves i criances). Preu Tot Vi: 36€ / pers. (amb tast de tots els vins: aprox. 15 vins). Preu Olis: 13 € / pers. (tast 3 vins i 2 olis). 11 € (tast olis, no vi). Altres preus: segons edat o número de tastos:  > Menors de 12 anys: Gratis (poden probar most) > 12-18 anys: 6€ / pers. (poden probar most) > Sense tast: 8€ / pers. > Un tastet: 9€ / pers. (tast d’un vi o derivats).

Horaris: Cal fer reserva prèvia. Dimecres, dijous, dissabte i diumenge al mati visita guiada 9:30, 11  o 12:30. Divendres i dissabte visita guiada a la tarda 16 o 17:30. Dilluns i dimarts (tot el dia), dimecres i dijous (tarda) divendres (mati) visites lliures. 

Durada aprox: 1h. 


2. Puresa Xoco

Visita guiada al celler modernista i tast dels nostres vins Puresa, valorats en 24€. Els Puresa son els vins premium de la Cooperativa: monovarietals de vinyes velles amb criança. Garnatxa Blanca, Macabeu,  Morenillo, Garnatxa Negra i Carinyena. Durant el tast, els vins son maridats amb 5 tipus de xocolata. Preu: 25€ / persona. Mínim: 2 persones. Horaris: Cal fer reserva prèvia. Durada aprox: 1h 30


3. Art & Wine

Visita guiada al celler modernista i tast dels nostres vins mentre s'aprén la tècnica de pintar amb vi. Preu: 12 € adults / 5€ nens.

Horaris: 17 o 29 de desembre. El 17 pintarem la postal de Nadal. El 29, la postal de cap d'any. Cal fer reserva prèvia (posar visita normal, els dies 17 o 29 i avisar-ho al missatge). Durada aprox: 1h 30


4. Visita Sorteig Nadal

Visita el celler modernista amb la nostra guia Marta Vallespí i tasta els nostres productes. Per celebrar els sorteigos habituals, del 22 de desembre al 7 de gener, tria una caixa, a la teva visita i descobreix què t'ha tocat. 

Preu estàndard: 12€ / persona (amb tast de 3 vins). Preu estàndard Plus: 18€ / pers. (amb tast de 8 vins joves i criances). Preu Tot Vi: 36€ / pers. (amb tast de tots els vins: aprox. 15 vins). Preu Olis: 13 € / pers. (tast 3 vins i 2 olis). 11 € (tast olis, no vi). Altres preus: segons edat o número de tastos:  > Menors de 12 anys: Gratis (poden probar most) > 12-18 anys: 6€ / pers. (poden probar most) > Sense tast: 8€ / pers. > Un tastet: 9€ / pers. (tast d’un vi o derivats).

Horaris: Cal fer reserva prèvia (demanar visita estandard entre els dies 22 de desembre i 7 de gener). Dimecres, dijous, dissabte i diumenge al mati visita guiada 9:30, 11  o 12:30. Divendres i dissabte visita guiada a la tarda 16 o 17:30. Dilluns i dimarts (tot el dia), dimecres i dijous (tarda) divendres (mati) visites lliures. 

Durada aprox: 1h. 


5. Visita Gurmet

Visites que inclouen un recorregut especial pel celler modernista i també per la zona de producció actual. A part de la cata tècnica d’un gran nombre de vins de la Cooperativa, aquesta visita inclou tapes per maridar.

Preu: 34€/ persona. Mínim: 4 persones. Horaris: De 14 a 16h. Cal fer reserva prèvia amb dues setmanes d'antelació. Durada aprox: 2h. amb maridatge (tapes per dinar) inclòs


6. Audio Visita (per lliure) 

Audiovisita lliure (sense guia) de 30 minuts en català, castellà, anglès i francès amb comentaris a l’exposició permanent, nous materials gràfics i explicacions didàctiques per entendre millor tot el procés d’elaboració del vi i l’oli en un celler i molí d’oli modernistes. Amb el teu propi mòbil, escaneja el codi QR que trobaras al celler modernista i deixa't guiar pel nostre recorregut. Hi trobaras 5 parades on t'explicarem l'espai, el mètode, la història, alguns elements de l'elaboració, els premis, etc. 

Hi trobaras explicacions arquitectòniques sobre l’edifici i la vida dels socis de la Cooperativa. A través de desenes de fotografies, materials didàctics i del mateix edifici, fes-te una idea de la vida d'aquest edifici més que centenari. Preu: 5€. Inclou un tast a la botiga. Horaris: No cal fer reserva prèvia. Només es poden fer quan no hi ha visites guiades. Quan hi hagi visites guiades, serà amb tarifa de visita guiada.  Durada aprox: 40 minuts.