Els vermuts de la Cooperativa de Gandesa han quedat en una molt bona posició al concurs Girovi que premia els millors vins, dolços, escumosos i vermuts de Catalunya. 

El Concurs de Vins, Escumosos i Vermuts de Catalunya, Girovi, ha arribat aquest any 2023 a la seva XXVIII edició, i s'ha celebrat el dia 1 d'abril a Girona. El certamen, creat l'any 1995 per Agustí Ensesa, ha donat als vermuts de la Cooperativa de Gandesa dos grans ors i un argent. 

En concret, ha donat un gran or al Vermut Pessigolla edició especial i al Vermut Terralta i un argent al Vermut Pessigolla.

El Vermut Pessigolla és una creació de la Cooperativa de Gandesa amb la col·laboració de la bartender Mariona Vilanova i esta conceptualitzat per fer vermuts. Es tracta d'un producte fet a partir d’un cupatge de vermut blanc i vermut negre i més de trenta essències. Funciona perfectament com a producte sol i quan es barreja amb altres productes, no perd ni el gust ni la seva essència. Incorpora a més una mirada internacional i gustos cosmopolites: té notes fresques, cítriques i botàniques, amb pinzellades de Yuzu japonés o de marialluïsa. El Pessigolla té una edició especial que compta amb quatre mesos més de barrica. 

Quant al Vermut Terralta, es tracta d'un producte que té 90 anys. Va néixer en un moment de necessitat, quan el celler passava una temporada complicada tot just després de patir a les seves contrades més immediates la malaurada batalla de l’Ebre. Elaborat amb garnatxa blanca de vinyes velles de mitjana edat i maceracions pròpies d'herbes i espècies. Té molta intensitat i complexitat aromàtica, amb notes d'espècies dolces amb tocs d'herbes del bosc mediterrani, mentolades i fresques, fonoll, romaní.