LaCoop neix de la unió de petits cellers elaboradors per fer-te arribar de manera directa i personalitzada els nostres vins i acompanyar-los de les millors experiències. 

Un espai de trobada on gaudir d’experiències entorn el vi. Volem conèixer-te i compartir amb tu el món del vi d’una manera propera i sense intermediaris. A LaCoop trobaràs tots els nostres vins, novetats i moltes propostes per gaudir-los de manera diferent.

Un espai de vins i experiències a Barcelona on trobaràs un punt de venda on adquirir els nostres vins i l’assessorament professional. També serà el nostre punt de trobada per presentar-te novetats i fer-te gaudir d’una bona estona amb tastos dirigits i activitats.“

En aquests moments LaCoop està formada pels cellers: Clos Galena i Samsara Priorat (Priorat), Coca i Fitó (Montsant), La Plana d’en Jan (Penedès), Celler Cooperatiu de Gandesa (Terra Alta), Canals Nadal (Cava), Tocat de l’Ala (Empordà), Lagar de Costa (RíasBaixas) i Tolo do Xisto (Ribeira Sacra). 

Hem obert aquest espai tan sols fa uns dies. Ubicat a l’antiga oficina comercial de Coca i Fitó, a Barcelona, al Carrer Roger de Flor 117 (entre la Gran Via i el carrer Diputació, al costat de la Plaça Tetuan). D’aquí a unes setmanes tindrem el format virtual de la botiga per arribar a tot arreu a través del web LaCoop.online

Els horaris de botiga són els dies feiners de dimecres a divendres de 17:00 h a 20:30 h i dissabtes de 10:00 h a 14:00 h. 

Si esteu a Barcelona, animeu-vos i veniu a visitar-nos!, trobareu una gran diversitat de bons vins a preus de celler.”